top of page

Håller jag på att förvandlas till ett socialt media monster

Uppdaterat: 18 juli 2019

Först FB ny företag sida där Zinq Studios.. Sen Instagram sen håller jag otåligt och frenetiskt på att försöka få min nya site igång.. River och sliter is mitt år Spara hit och sparar dit och Vad hände med det gamla helig HTML.. SEO? WF Jag skiver in text på text tills mina fingrar nästan blöder. Men Nix pix någonting som jag inte har hum om vad har jag missat.
Så i svårighetens tid så fick jag för mig att en BLOGG kanske kan var lösningen på alla mina problem :)


Men det är lite kul ändå med Liten så många bilder det har blivit under åren så många härliga människor jag har haft runt mig och roliga uppdrag tänkte använda denna Blogg för att Dela men mig av både Nytt och Gammalt

Katja bakom kameran igen
Me myself and I

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page