top of page

Ja här blir inga barn gjorda

Jag skulle ju. ha en blogg så jag kunde skicka upp gammalt och nytt men just nu känns det mer som en stor jävla böld jag bara klicka här och där hit och dit och fattar precis ingenting... Hjälp kanske jag ska kalla detta klago bloggen. Eller kanske jag borde rikta in mig på att skriva konsten att göra massa saker men får ingenting gjort. Ja ja man ska inte vara sån bara bita i det sura äpplet och konstatera att min framtid som programmerare är blott en tanke. Haaa inte tusan ville jag bli programmerare jag har ju min Morbror som kan detta.. Men var är han nu? Skulle inte förvåna mig om även han skulle bli frustrerad på detta program. Ja livet ska inte vara lätt och jag ska vara en duktig flicka och åtminstone länga blogg inställningarna åt sidan och koncentrera mig på min site som tar en evighet att publiceras. Tålamod är bra att ha stunder som detta vet ni någonstans men kan köpa det på burk. Nä nu ska jag fiffla med lite bilder och jag lär ju komma tillbaka hit några gånger till innan dagen är slut. Synd bara att jag inte kan dela detta med er förrän min Site är uppe så ciao och på återseende

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page