top of page

När man själv får välja


Jag kan inte säga annat än jag älskar att fotografera barn.


Innan de kommer till studion vet man inte vad man kan förvänta sig av fotograferingen. De flesta förälder har önska mål om vad de vill ha för typ av bilder.


När barnen kommer till studion är vissa jätte blyga och gömmer sig bakom mamma eller pappa,

Vissa är mer framåt och en del röjer igenom studion

och ska kolla och pröva allt som de hittar i studion.


Några älskar att stå framför kameran och är redan små linslusar medans andra får man jobba lite extra med.


Ibland har föräldrarna med sig halva garderoben

En del barn har blivit lovade glass eller godis om dom lyssnar på mig.

Sen har vi småttingarna. Dom som just lärt sig krypa och då får mamma eller pappa ett riktigt tränings pass med att lyfta tillbaka barnet på plats.


Det är stor skillnad att fotografera ett barn mot att fotografera syskonfotografering ibland vill en synas och med på allt medans någon i syskon skaran är mer försynt. Många kunder återkommer varje år till studion och det är roligt att de små liven igen. Det händer att barnen ibland inte alls vill bli fotade just denna dag eller att de är för trötta eller sjuka. Då har jag min så kallade garanti de får åka hem och komma tillbaka vid senare tillfälle.


Ja som sagt jag älskar och fota barn det är så olika individer men vissa fotograferingar är lite extra roligt som denna tjej som hittade mitt klädförråd och stylas sig själv

Ja det har blivit många härliga barn fotograferingar genom åren. Så många härliga bilder så jag har så svårt att välja ut och välja bort till min nya site.

För dig som tänkt boka en barnfotografering håll utkik för kommande händelser


Ta en titt i min barn och familj galleri det är för närvarande under uppbyggnad som resterande hemsida så åter kom och kika igen.


0 kommentarer

Comments


bottom of page