top of page

OPS eller HOPPSAN

OBS EMAILA MIG INTE pm på FB!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Jag har lyckas strula bort mina email konto samt tillgången till min ftp server.

Har inte fått mycket gjort idag utan mest suttit och chattat med support och klickat hit och dit och varit frustrerad. Hur mycket vet ni om SSH och SFTP eller CNAME inte för att tala om subdomän och om inte det räckte så var supporten engelsk talande. Ja ni fatta dessa ord och alla ord där emellan är rena rama grekiska för mig.

Man kan säga att min dag blev inte så produktiv som jag hade tänkt mig men lägger det på hyllan får väll snällt vänta till måndag då svenska support kan förklara för mig vad och hur jag ska gå tillväga.


SÅ DÄR JA då har jag klagat klart för denna dag


Jag måste säga att jag tycker det är super kul och gå igen gamla bilder och hitta bortglömda alster. Ni kommer få se lite här och där på min blogg och instagram och FB.

Haaaa snacka om att vara all over the place. Det är jag och min älskad mac som gäller.

Så förlåt min kära vänner om jag är osocial av mig för tillfället men jag myser av att äntligen göra en fungerande site. Kommer inte ihåg när jag hade en hemsida som inte bara har en bild och kontakt info på. Och nu när jag börjat gå igenom mina fotografier vissa jag inte sett på flera år så måste jag erkänna att jag tycke om att vare eremit för tillfället. Risken är stor att jag överbelasta internet men mina foton är ju så velig av mig, det blir mycket den eller den eller allihopa. Ska snart tvinga mig in i sängen och skalla kudden ett par gånger och vänta in John Blund. Nä nu har jag textbabbla klart och det finns ju en morgon dag. Vem vet jag kanske får hjälp från ovan med att lösa de där med emailen och min Ftp. Sov gott världen och dröm vackra drömmar vi syns imorgon kramar Katja

0 kommentarer

Комментарии


bottom of page